Program za decu

Rad sa decom je deo Fizio Ahila kome posvećujemo posebnu pažnju. Znamo koliko je lečenje deteta zahtevno i stresno kako za samo dete, tako i za roditelje. Zato je naš zadatak da vam što više olakšamo taj proces. Pored našeg tima, u svaki korak lečenja uključen je i lekar specijalista vašeg deteta kako bi ono dobilo najoptimalniju (re)habilitaciju.

Radimo sa decom svih uzrasta, od rođenja pa sve do 18 godina, odnosno završetka rasta i razvoja. Bavimo se praćenjem psihomotornog razvoja, radimo na svim oboljenjima i povredama lokomotornog aparata i korekciji telesnih derformiteta - kifoze, skolioze, deformiteti grudnog koša, kukova, kolena, stopala, ali i na najtežim neuroloskim oboljenjima i stanjima (distrofija, dečija cerebralna paraliza...).

Bez obzira na oboljenje, terapiju za koju se zajedno opredelimo uvek prilagođavamo vašem detetu kako bi sam proces bio što lakši i prijantiji. Kod nekih težih dijagnoza ostajemo dugo prisutni u životu vas i vašeg deteta i zato nastojimo da vreme provedeno sa nama detetu bude što zabavnije.

Uvek smo tu da vam pružimo ono što je najbolje za vas.