Program za decu

Rad sa decom je deo Fizio Ahila kome posvećujemo posebnu pažnju. Znamo koliko je lečenje deteta zahtevno i stresno kako za samo dete, tako i za roditelje. Zato je naš zadatak da vam što više olakšamo taj proces.

Uvek smo tu da vam pružimo ono što je najbolje za vas

Zajedno ćemo raditi na povećanju vaše snage, fleksibilnosti i mobilnosti.

Pozovite nas

Pored našeg tima, u svaki korak lečenja uključen je i lekar specijalista vašeg deteta kako bi ono dobilo najoptimalniju (re)habilitaciju.

Radimo sa decom svih uzrasta, od rođenja pa sve do 18 godina, odnosno završetka rasta i razvoja. Bavimo se praćenjem psihomotornog razvoja, radimo na svim oboljenjima i povredama lokomotornog aparata i korekciji telesnih derformiteta - kifoze, skolioze, deformiteti grudnog koša, kukova, kolena, stopala, ali i na najtežim neuroloskim oboljenjima i stanjima (distrofija, dečija cerebralna paraliza...).

Bez obzira na oboljenje, terapiju za koju se zajedno opredelimo uvek prilagođavamo vašem detetu kako bi sam proces bio što lakši i prijantiji. Kod nekih težih dijagnoza ostajemo dugo prisutni u životu vas i vašeg deteta i zato nastojimo da vreme provedeno sa nama detetu bude što zabavnije.

Program za decu Beograd

Prvi korak

U Fizio Ahilu svakom pacijentu pristupamo sa jednakom posvećenošću - bilo da dolazite samo sa simptomima ili sa već određenom dijagnozom Vašeg lekara spacijaliste. Prvi korak je uvek pregled i utvrđivanje Vašeg trenutnog stanja lokomotornog aparata.

Drugi korak

Nakon konstatacija predložićemo Vam terapiju koja je najoptimalinija za Vas, a zatim ćemo zajedno doći do plana lečenja koji će Vam doneti boljitak.

Treći korak

Kada utvrdimo odgovarajući plan lečenja, ugovorićemo početak terapije i rada na poboljšanju Vašeg zdravlja. Takođe, dobićete i niz korisnih saveta za svakodnevne aktivnosti, odnosno, kako da se ponašate kod kuće ili na poslu, kako biste ubrzali Vaš oporavak.

Uvek smo tu da vam pružimo ono što je najbolje za vas

Zajedno ćemo raditi na povećanju vaše snage, fleksibilnosti i mobilnosti.

Pozovite nas

Fizikalna terapija

U Fizio Ahilu nudimo vam najsavremenije metode fizikalne terapije, koje vam omogućuju brzo poboljšanje vašeg neuro-skeletno-mišićnog sistema.

Kineziterapija

Poboljšajte funkcije svog lokomotornog sistema i održite telo u formi uz kineziterapiju. Kineziterapija se fokusira na primenu terapeutskih vežbi koje su prilagođene vašim potrebama i ciljevima.

Terapijska masaža

Iskoristite moć terapijske masaže za lečenje različitih oboljenja i smanjenja napetosti i bola u mišićima. Naša terapijska masaža je prilagođena Vašim potrebama i izvodi se u skladu s terapeutskim ciljevima.

Uvek smo tu da vam pružimo ono što je najbolje za vas

Zajedno ćemo raditi na povećanju vaše snage, fleksibilnosti i mobilnosti.

Pozovite nas